МОЗ повідомило, коли відбудеться голосування за кандидатів до Ради громадського контролю при НСЗУ

Голосування за кандидатів до Ради громадського контролю при НСЗУ відбудеться з 1 до 5 липня 2024 року

НСЗУ внесла зміни до наказу від 20.05.2024 р. № 334. З технічних причин голосування за склад Ради громадського контролю триватиме з 09:00 1 липня до 16:45 5 липня 2024 року.

Перший етап відбору кандидатів вже завершений. Загалом НСЗУ отримала  пропозиції від громадських об’єднань, благодійних організацій та фондів щодо 39 кандидатів у члени ради. Після розгляду заяв та інших документів та перевірки кандидатів на відповідність вимогам порядку проведення конкурсу комісія, до якої також увійшли зовнішні експерти, допустила до рейтингового інтернет-голосування 29 кандидатур. 

Рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю відбуватиметься безперервно протягом п’яти робочих днів на офіційному вебсайті НСЗУ. Проголосувати зможуть усі громадяни, які проживають на території України. Віддати голос можна не більше, ніж за 15 кандидатів.

Раніше ВООЗ адаптувала для українських медичних працівників мобільний застосунок Cholera Control. 

За матеріалами МОЗ та НСЗУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру: скачати СОП

Як дотримати протиепідемічних заходів і запобігти поширенню особливо небезпечної інфекціїї в ЗОЗ. Скачайте зразок оформлення СОП «Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру»
10349

СОПи для медсестер: зразки

Зібрали СОПи для медсестер, які можуть знадобитися в щоденній роботі. Зокрема визначили й ті, що актуальні під час воєнного стану
162952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді