МОЗ вирішує питання стосовно дообладнання реабілітаційних центрів для постраждалих внаслідок АТО

У Міністерстві охорони здоров’я України підготовлено наказ щодо створення робочої групи з метою термінового вирішення питання дообладнання реабілітаційних центрів для учасників АТО

Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ повідомив, що у склад групи входитимуть 10 фахівців, а саме: представники Міністерства оборони України, Міністерство внутрішніх справ України, Мінсоцполітики, МОЗ, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України та волонтери.

«В МОЗ зараз створюється робоча група, яка терміново доопрацює питання обладнання реабілітаційних центрів для учасників АТО. Центри функціонуватимуть на базі госпіталів для ветеранів війни, які діють в кожній області України, мають певну матеріальну базу та персонал. Відповідно такий резерв потрібно просто вдосконалити та в умовах економічної скрути ефективно використати», — зауважив Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ.

Вже розроблено відповідний табель дообладнання відділень, який експерти повинні проаналізувати, внести зміни в разі необхідності, та розрахувати фінансові видатки на 2015 рік.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді