Стартує навчання з військового обліку за програмою, яку погодив Генштаб

Із 5 січня 2023 року особи, відповідальні за ведення військового обліку, зо­бо­в’я­зані підвищувати кваліфікацію за програмою, яку погодив Генштаб ЗСУ
Стартує навчання з військового обліку за програмою, яку погодив Генштаб
Одна з перших програм навчання з кадрового обліку під час війни, яку погодив Ген­штаб, — «Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування». Після завершення нав­чання учні отримають документ, що підтверджує підвищення кваліфікації, від Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.
 
Вказана програма передбачає детальне вивчення Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозо­бо­в’я­заних та резервістів, затвердженого постановою КМУ від 30.12.2022 № 1487. Також вона містить десятки практичних кейсів, алгоритмів, зразків документів.
 

Завдяки програмі можна:

  • застосовувати норми законодавства у сфері військового обліку та бронювання;
  • організовувати та планувати роботу з військового обліку в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях;
  • правильно складати документацію з військового обліку, обліковувати її, систематизувати та зберігати;
  • подавати звітність щодо призовників, війсь­ково­зо­бо­в’я­заних та резервістів;
  • проводити звіряння з ТЦК та СП;
  • аналізувати стан військового обліку у вашій організації;
  • конт­ролювати дотримання порядку та правил військового обліку.

Серед авторів курсу — Юлія Видиборець, сертифікований експерт із військового обліку, та представники Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, зокрема ректор — Анатолій Гетьман.

Навчання проходить на платформі Вищої Школи Кадровика від Цифрового видавництва Експертус і триває три місяці (120 годин, 4 кредити ЄКТС). Формат — дистанційний із цілодобовим доступом до платформи.

Програма містить конспекти лекцій, відео, розбір практичних кейсів, відпрацювання навичок на інтерактивних тренажерах, тестування.

Для того щоб встигнути зареєструватися на нав­чання, телефонуйте за номером 0 800 21 23 12.
 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
36959

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді