П'ять років системі «Експертус Медзаклад»: святкуємо разом із вами

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
Сьогодні, 28 лютого, система «Експертус Медзаклад» святкує своє п’ятиріччя! Підбиваємо підсумки разом

У святковому відеозверненні редакція Експертус Медзаклад подякувала за професійний вибір і довіру всім клієнтам і партнерам:

Якщо ви теж передплачуєте систему «Експертус Медзаклад», завантажте іменну подяку від генерального директора Цифрове видавництво Експертус Артема Теплякова.

Завантажити подяку

У лютому з нагоди ювілею системи портал «Медична справа» публікувала добірки найактуальніших консультацій та корисних сервісів Експертус Медзаклад. Якщо ви ще з ними не ознайомились — мерщій переходьте за посиланнями.

Сподіваємось, вам сподобались наші вітальні пости і ви встигли взяти участь у розіграші призів у соцмережах.

Цифрове видавництво Експертус розіграло подарункові сертифікати від ROZETKA для найвідданіших клієнтів, які передплачують систему «Експертус Медзаклад» протягом п’яти років! Призи отримали КНП Кам’янської міської ради «ЦПМСД № 1», Благодійний фонд «Медар» і КП «ЦПМСД» Житомирської міської ради.

Щиро вітаємо переможців і сподіваємось, що наступні дні народження зустрінемо теж разом!

Окрім того, підписники Медичної справи у Facebook мали можливість отримати у подарунок вічний календар із логотипом Експертус Медзаклад. Переможницею розіграшу стала Ірина Горбач. Вітаємо!

П'ять років системі «Експертус Медзаклад»: святкуємо разом із вами

Також вічний календар розіграли і серед підписників Медичної справи в Telegram. Щасливою переможницею розіграшу стала Вікторія Демидова.

П'ять років системі «Експертус Медзаклад»: святкуємо разом із вами

Дякуємо за те, що можемо покластися одне на одного в такий складний час. І до наступних спільних днів народжень у мирній Україні!

П'ять років системі «Експертус Медзаклад»: святкуємо разом з вами

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді