Як компанії українізують бізнес

Сайт НВ (nv.ua) опублікував статтю про те, як відбувається «українізація» російського бізнесу в Україні. У статті поруч з компанією Бітрікс24 згадано і Цифрове видавництво Експертус, колектив якого до повномасштабного вторгнення працював у компанії МЦФЕР, де використовують російські платформи та технології.

«Чи можуть описані тут історії колишніх українських філій російських компаній Бітрікс24 та МЦФЕР бути прикладом для наслідування іншим компаніям, які працюють в Україні і які мають формального чи неформального російського власника? Очевидно, що так» — роблять висновок у статті НВ.

У листопаді 2022 року вже інше ЗМІ — Громадське радіо — опублікувало інтерв’ю відомого журналіста Андрія Куликова з директором Цифрового видавництва Експертус Артемом Тепляковим. Мова йшла про війну з російським бізнесом, протистояння чорному піару з боку колаборантів, які працюють під російським керівництвом, та свідомий вибір української команди боротися за Україну і за свою справу.

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

СОПи для медсестер: зразки

Зібрали СОПи для медсестер, які можуть знадобитися в щоденній роботі. Зокрема визначили й ті, що актуальні під час воєнного стану
178102

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Правова освіта медпрацівників: як захиститися від конфліктів, штрафів та суду»

Після навчання знатимете, у яких випадках закон на вашому боці і почуватиметеся впевнено під час догляду пацієнтів, спілкування з керівником, перевірок державних органів
4650

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді