Нові рішення для медиків за нестабільних часів

Розуміючи важкість сьогоднішнього становища, команда напряму «Експертус Охорона здоров’я» вирішила піти назустріч державним закладам охорони здоров’я, які і в 2015 році бажають отримувати професійну підтримку з боку наших видань «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри»

Оформлюйте передплату за гарантійним листом: отримуйте журнали починаючи з січня 2015 року, а платіть пізніше, коли у Вашої організації буде така можливість.

Розуміючи важкість сьогоднішнього становища, команда напряму «Експертус Охорона здоров’я» вирішила піти назустріч державним закладам охорони здоров’я, які і в 2015 році бажають отримувати професійну підтримку з боку наших видань «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри».

Для Вас ми пропонуємо унікальний сервіс передплати за гарантійним листом.  Завдяки йому Ви зможете отримувати видання з січня 2015 року, зобов’язуючись оплатити їх доставку, як тільки-но заклад отримає фінансування.

Пропозиція буде особливо актуальною для закладів, які залежать від казначейського фінансування. Адже часто кошти від казначейства надходять запізно і установа може залишитися без передплати.

Наші контакти: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
87153

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9382

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді