Програма медичних гарантій-2023: НСЗУ почала укладати договори на наступний рік за напрямком «Первинна медична допомога»

НСЗУ оголосила про початок укладення договорів за напрямом «Первинна медична допомога» на за ПМГ-2023

NSZU.jpg

Національна служба здоров'я України повідомила про початок кампанії з укладання договорів із ЗОЗ за Програмою медичних гарантій-2023 за напрямом «Первинна медична допомога».

Платні послуги в КНП: нові правила

7 листопада НСЗУ розмістила на своєму сайті оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій щодо надання медичних послуг за напрямом «Первинна медична допомога».

Відповідно до цього оголошення, строк подання пропозицій про укладення договорів про медичне обслуговування населення за цим спливає о 18 годині 00 хвилин за київським часом 13.01.2023 року. Крім того, на в оголошенні зазначено:

"Якщо суб’єкту господарювання надіслано повідомлення про виправлення помилок у його пропозиції після граничної дати подання пропозиції, суб’єкт господарювання має право подати оновлену пропозицію протягом двох робочих днів з дня надіслання НСЗУ повідомлення про виправлення помилок".

Договір про медичне обслуговування населення за ПМГ-2023 за напрямом «Первинна медична допомога» укладається між НСЗУ та закладом охорони здоров’я незалежно від форми власності чи фізичною особою - підприємцем, яка в установленому законом порядку одержала ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Раніше стало відомо, що до Програми медичних гарантій додали нові пакети.

За матеріалами сайту НСЗУ

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
49990

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3428

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді