НСЗУ приймає пропозиції за пакетом дофінансування на оплату праці лікарів-інтернів

На сайті НСЗУ зʼявилося оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій за новим пакетом

НСЗУ приймає пропозиції за пакетом дофінансування на оплату праці лікарів-інтернів

Зміни до програми медгарантій від 03.05.2022

НСЗУ укладає договори за пакетом пакетом «Забезпечення кадрового потенціалу системи охорони здоровʼя, шляхом організації надання медичної допомоги із залученням лікарів-інтернів» з 1 травня до 31 грудня 2022 року з надавачами медичних послуг комунальної форми власності:

  • які увійшли до переліку баз стажування лікарів-інтернів
  • уклали договори про медичне обслуговування населення (п. 139-1 Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2022 році, затвердженого постановою КМУ від 29.12.2021 № 1440; далі – Порядок № 1440)

УВАГА! Подайте пропозицію до 18:00 1 серпня 2022 року. Пропозиції, у тому числі з усунутими недоліками (повторні), які ЗОЗ подадуть після закінчення дедлайну, НСЗУ не розглядатиме.

Якщо отримаєте повідомлення про виправлення помилок у пропозиції після граничної дати її подання, маєте право подати оновлену пропозицію протягом двох робочих днів, відколи отримали таке повідомлення.

Докладні вимоги до ЗОЗ, які бажають укласти договір за пакетом, наведені:

  • у главі 36 Порядку № 1440
  • в оголошенні на сайті НСЗУ

Раніше ми розповідали, за яким алгоритмом отримувати гуманітарну допомогу.

Ольга Дубина,
головний редактор

Експертус Медзаклад



Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
1451

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді