ВРУ продовжить воєнний стан в Україні ще на місяць

Раніше воєнний стан продовжили до 25 квітня

ВРУ продовжить воєнний стан в Україні ще на місяць

Відповідний проєкт Закону «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 19.04.2022 № 7300 вже зареєстрований в парламенті.

Робота ЗОЗ в умовах воєнного стану

Згідно із законопроєктом президент України пропонує продовжити дію воєнного стану з 5:30 25 квітня 2022 року строком на 30 діб, тобто до 25 травня.

Нагадаємо: редакція журналу «Довідник головної медичної сестри» запрошує на безплатний вебінар «Зміни в медичному законодавстві під час воєнного стану».

За матеріалами Експертус Медзаклад

Друзі, у цей тяжкий час ми хочемо бути для вас корисними, тому продовжуємо працювати! Редакції експертно-правової системи «Експертус Медзаклад» і журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» надають для вас знижку 50% на свої продукти на 6 місяців.

Замовте продукт в інтернет-магазині або зателефонуйте 0 800 212 012 (дзвінки безплатні).

Вистоїмо. Перемога близько!

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

СОПи для медсестер: зразки

Зібрали СОПи для медсестер, які можуть знадобитися в щоденній роботі. Зокрема визначили й ті, що актуальні під час воєнного стану
178100

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Правова освіта медпрацівників: як захиститися від конфліктів, штрафів та суду»

Після навчання знатимете, у яких випадках закон на вашому боці і почуватиметеся впевнено під час догляду пацієнтів, спілкування з керівником, перевірок державних органів
4650

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді