Медзаклади отримали генератори автономного електропостачання

Доставку здійснило МОЗ разом з благодійними фондами

Медзаклади отримали генератори автономного електропостачання

Майже пів сотні генераторів доставили для критичних потреб медичних закладів, які потребують безперебійного живлення, особливо в умовах військової агресії росії проти України. Завдяки ним лікарі зможуть забезпечити безперебійне надання медичної допомоги великій кількості пацієнтів, що зараз є дуже важливим.

Встановлення факту смерті людити в умовах воєнного стану

«Першу партію генераторів вже доставили до регіонів. Через постійні військові дії один із найскладніших напрямків був у м. Чернігові, однак вже зараз до регіону доставили 7 генераторів. Інші апарати надійшли до м. Києва, Київської області, м. Рівне та м. Суми. Загалом МОЗ України разом із благодійними фондами та партнерами реалізують доставку величезної партії генераторів до медичних закладів по всій Україні, — зазначив заступник міністра охорони здоров’я України Богдан Боруховський. — Ми вдячні всім учасникам цього процесу, оскільки медична допомога пацієнтам повинна надаватися безперебійно та за будь-яких умов. Наші спільні зусилля спрямовані на те, щоб вистояти та оперативно надати медичну допомогу кожному».

МОЗ має за мету забезпечити стабільну роботу усіх закладів медичної критичної інфраструктури необхідним обладнанням у надзвичайній ситуації. Саме тому потрібне обладнання й далі доставлятимуть до медичних закладів.

Раніше МОЗ розповіло про особливості карантину під час воєнного стану.

За матеріалами сайту МОЗ

Друзі, у цей тяжкий час ми хочемо бути для вас корисними, тому продовжуємо працювати! Редакції експертно-правової системи «Експертус Медзаклад» і журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» надають для вас знижку 50% на свої продукти на 6 місяців.

Замовте журнал в інтернет-магазині або зателефонуйте 0 800 212 012 (дзвінки безплатні).

Вистоїмо. Перемога близько!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді