МОЗ оголошує набір фахівців на нові посади

Міністерство охорони здоров’я України оголошує про старт прийому резюме від спеціалістів за такими напрямами: медицина, фармація, економіка, юриспруденція у сфері охорони здоров'я, реформування системи охорони здоров'я, кадрове забезпечення галузі охорони здоров'я

Система охорони здоров’я на сьогодні вкрай потребує фахівців, які не лише розумітимуть необхідність реформування медичної галузі, а й готові поділитися для їх втілення власними професійними знаннями та напрацьованим досвідом.

З цією метою Міністерство охорони здоров’я України оголошує про старт прийому резюме від спеціалістів за такими напрямами: медицина, фармація, економіка, юриспруденція у сфері охорони здоров'я, реформування системи охорони здоров'я, кадрове забезпечення галузі охорони здоров'я.

Електронна адреса для резюме: [email protected].

У супроводжувальному листі необхідно коротко повідомити про свій  рівень кваліфікації та напрям роботи, де плануєте працювати.

При подачі документів також враховується відповідність кандидатур вимогам законодавства України до посади державного службовця, зокрема Законів України «Про державну службу» від 16.12.1993 № 3723-XII та «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011 № 3206-VI.

«Нині українська медицина потребує лідерів в управлінні, лідерів в менеджменті, які здатні організувати фахівців та досягати реальних результатів. Саме такої кадрової політики МОЗ України буде прагнути досягти, аби залучити в медичну галузь професіоналів найвищого гатунку», — наголосила Олександра ПАВЛЕНКО, Перший заступник Міністра охорони здоров’я України.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді