Завершив роботу ХІ Львівський медичний Форум

Із 21 по 23 квітня 2015 року у Львові проходив ХІ Львівський медичний Форум, в межах якого відбулися ХХІ Медична виставка «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» та VI Спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок»

Мета Форуму — представлення нових технологій, матеріалів, обладнання, інструментарію та фармацевтичних препаратів в галузі медицини та стоматології, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка — це захід, куди з'їжджаються науковці, спеціалісти в різних галузях медицини та стоматології, представники відомих фірм—виробників. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування та передових технологій.

У межах Форуму було проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів та практичних демонстрацій за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників.

Відвідувачі мали нагоди відвідати такі заходи:

21 квітня 11:30 — Науково-практична конференція «Проблемні питання педіатричної допомоги в практиці сімейного лікаря в умовах реформування охорони здоров’я».

21 квітня 14:00 — Семінар «Перспективи розвитку медичного туризму в Західній Україні. Інновації світової медицини. Презентація міжнародних медичних центрів».

22 квітня 10:00 — Науково-практична конференція «Моніторинг якості лабораторних досліджень».

22 квітня 10:30 — Науково-практична конференція «Стандартизація роботи медичних сестер закладів охорони здоров’я».

23 квітня 10:00 — Науково-практична конференція «Профілактика лікування та реабілітація в практиці сімейного лікаря».                 

23 квітня 14:30 — Науково- практична конференція «Шляхи упровадження професійної автономії лікаря в Україні».

23 квітня 10:00 — Круглий стіл «Сучасний стан та тенденції розвитку цифрової стоматології в Україні».

Кожен учасник семінару та конференції отримав сертифікат.

Крім того, було презентовано ряд новинок:

  • ТзОВ «Медгарант» (Київ) — представила найновітніші медичні технології та сучасне реабілітаційне, фізіотерапевтичне обладнання, обладнання для діагностики провідних світових виробників.
  • Компанія «Здраво» ексклюзивний представник в Україні УЗД обладнання фірми MINDRAY.
  • «ФАРМАСКО» (Київ) провідний постачальник засобів експрес-діагностики на український ринок, запропонував нові продукти:

Тест на кальпротектин і лактоферин CITO TEST Calprotectin-Lactoferrin;
Тест на лямбліоз CITO TEST Giardia;
Тест на стрептокок А CITO TEST Strep A;
Тест на віруси гострих кишечник інфекцій CITO TEST ROTA ADENO ASTRO NORO;
Тест на норовірус CITO TEST Norovirus;
Аналітична система HemoCue WBC DIFF, яка дозволяє ефективно використовувати ресурси лабораторії при невеликих обсягах досліджень.

Jadran-Galenski Laboratorij d. d. (Хорватія)  міжнародна фармацевтична компанія, яка розробляє та виготовляє лікарські засоби для терапії хвороб органів відчуттів.

  • Інтермедіка (Київ) — глобальна компанія, що спеціалізується на оснащенні та обслуговуванні клініко-діагностичних лабораторій, відділень функціональної діагностики та ветеринарних кабінетів.
  • «Польфарма» (Польща) — найбільший польський виробник лікарських препаратів та активних фармацевтичних інгредієнтів.
  • Компанія RH (Чернівці) — представляє високоякісне медичне обладнання провідних світових брендів Toshiba, Siemens, Medison, Philips, General Electric та ін.
  • ТОВ «МЕДИЛАЙН» (Київ) — пропонує широкий вибір сучасного реабілітаційного, медичного, фізіотерапевтичного обладнання провідних світових виробників.

Реабілітаційне обладнання вироблено з урахуванням останніх досягнень у науці та медицині та володіє високою безпекою і надійністю для використання в:

  • Відновлювальній медицині;
  • ЛФК;
  • Дитячій реабілітації.
  • Компанія «МЕД ЕК СЕРВІС» (Київ) — комплексний підхід до діагностики та лікування проблем цукрового діабету. Досвід роботи — понад 15 років.
  • Торгова мережа «Медтехніка» (Львів) — обладнання «під ключ» кабінетів гінекології, сімейного лікаря, масажних, ультразвукової діагностики та інших.
  • «Homviora» (Київ) — німецький розробник рецептур комплексних гомеопатичних препаратів.
  • Фірма «Медкомплекс» — новітні технології в дизенфекції.
  • Компанія «Ілтамед» — офіційний представник фірми THIENEL Dental (Німеччина) представляє новітні розхідні матеріали для дитячої стоматології.
  • «Берінгер Інгельхайм» розробка та виробництво інноваційних препаратів високої терапевтичної цінності для медицини і ветеринарії.

Хотілось би звернути увагу на захід, який вперше був проведений у межах Форуму — семінар по медичному туризму на тему

 «Перспективи розвитку медичного туризму в Західній Україні. Інновації світової медицини.

Презентація міжнародних медичних центрів»

В межах семінару організатори представлили ряд курортів та діагностичних центрів Європи: «Кардіоліта» (Литва) — багатопрофільна клініка (від діагностики до найскладніших хірургічних операцій та післяопераційна реабілітація); «К’Ю МЕДІКАЛ» (Ізраїль) — міжнародний координаційний центр по організації діагностики та лікування в Ізраїлі; Kopalnia Soli «Weliczka» — курорт (Польща) та Szpital św. Rafala (Польща), ряд спеціалізованих інституцій України та регіону.

Серед експозиції VI Спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок» відвідувачі змогли побачити: сучасне стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; ознайомитись з послугами по оснащенню стоматологічних кабінетів і клінік та сервісного обслуговування стоматологічного обладнання.

Форум організовано за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Організатори наукових заходів:

—Українська Асоціація сімейної медицини;

—Асоціація медичних сестер України;

—Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини;

—Львівський Національний медичний університет ім. Данила Галицького;

—Асоціації сімейних лікарів Львівщини;

—Львівська обласна асоціація медичних сестер;

—Львівський міський дитячий алергологічний центр;

—Українське лікарське товариство у Львові;

—Львівський обласний центр здоров’я.

Львівський медичний форум внесений у реєстр медичних виставок та реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які провожитимуться у 2015році.

Детальніше

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді