Завершився перший відкритий чемпіонат з екстреної медичної допомоги

Із 4 по 6 травня на Прикарпатті проходив перший відкритий чемпіонат з екстреної медичної допомоги «Синьогора — 2015»

Протягом 4–6 травня на Прикарпатті відбувся перший відкритий чемпіонат з екстреної медичної допомоги «Синьогора — 2015».

Змагання, які тривали вночі та вдень, були максимально наближені до реальних життєвих умов. Десять команд із різних областей змагалися за право першого, демонструючи високий рівень підготовки, але перемогу одержала бригада №50 Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Чемпіонат проходив на території Богородчанського району: с. Гута на базі державної резиденції «Синьогора» та с. Луквиця, у пластовому летунському таборі «Чота Крилатих»).

Загалом у змаганнях узяли участь десять команд із різних куточків країни: Івано-Франковськ та Івано-Франківська область, Закарпаття, Тернопіль, Львів, Чернівці.

Організаторами заходу виступили Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф спільно із Lotnicze Pogotowie Ratunkowe, Zwiazek Pracodawcow Ratownictwa Medycznego та департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

Завдання складалися з кількох етапів, під час яких учасники повинні були продемонструвати вміння працювати в команді, орієнтуватися на місці подій та надавати швидку медичну допомогу постраждалим із різними видами травмувань.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді