ЕТГ прийняла за основу проекти двох номенклатур

У четвер, 21 травня, відбулось друге засідання Експертно-технічної групи МОЗ, протягом якого учасники прийняли за основу проекти номенклатури медичних засобів для забезпечення програм з імунопрофілактики та трансплантації

Протягом другого засідання Експертно-технічної групи з питань супроводу державних закупівель у 2015 році (ЕТГ) учасники проаналізували та прийняли за основу проекти номенклатур лікарських засобів та медичних препаратів для забезпечення програм з імунопрофілактики та трансплантації.

В обговоренні взяли участь члени ЕТГ, запрошені фахівці та представники громадських організацій.

Проекти вищезазначених номенклатур із урахуванням пропозицій та після доопрацювання будуть оприлюднені на офіційному сайті МОЗ для громадського обговорення, після — повторно розглянуті на засіданні ЕТГ.

22 травня ЕТГ розгляне ще п'ять проектів номенклатур лікарських засобів для забезпечення Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року за такими нозологіями:

  • хвороба Гоше;
  • первинний (вроджений) імунодефіцит;
  • дитячий хронічний гепатит;
  • дитячий діаліз;
  • мукополісахаридоз.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді