В Івано-Франківську госпіталізовано шість осіб з гострим гастроентерколітом

В Івано-Франківську в інфекційну лікарню госпіталізовано 6 дорослих осіб з діагнозом: гастроентероколіт невстановленої етіології середнього ступеня тяжкості.

За повідомленням управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, протягом 17-19 лютого до Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні доставлено шість дорослих осіб з діагнозом гастроентероколіт невстановленої етіології середнього ступеня тяжкості.

Медичні працівники 20 лютого провели аналіз і встановили, що є ймовірність відвідування в різні дні даними особами одного із закладів громадського харчування в Івано-Франківську. За словами однієї із постраждалих, всі люди, які потрапили в лікарню, їли там чізкейк.

Зважаючи на різний час виникнення симптомів, триваючі бактеріологічні обстеження хворих, причина захворювань уточнюється.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді