Відбувся ХІІ Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації»

Форум організували 25—27 травня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Одним із його інформацйних партнерів стало Цифрове видавництво Експертус

Як працює Електронний реєстр листків непрацездатності

Міжнародний медичний форум організували НАМН України, Національний університет охорони здоров’я України ім. П. Л. Шупика та група компаній LMT.

Відбувся ХІІ Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації»

У межах форуму відбулися міжнародні виставки охорони здоров’я MEDICAEXPO та фармацевтична виставка PHARMAEXPO.

Компанії-учасники презентували на своїх стендах медичне та лабораторне обладнання, медичні меблі й одяг, витратні матеріали, вироби медичного призначення, а також лікарські препарати, парафармацевтичну продукцію тощо.

Науково-практичну програму форуму реалізували в межах X Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України» та Міжнародного конгресу з лабораторної медицини. Загалом організували понад 40 науково-практичних заходів, 6 шкіл та 49 майстер-класів за різними напрямами. Учасники цих заходів отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, що надають бали за критеріями нарахування балів БПР.

✅✅✅ Електронні лікарняні: як формувати

Одночасно з Міжнародним медичним форумом також відбулися:

  • Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я»
  • Х Міжнародна виставка медичного та оздоровчого туризму, Spa&Wellness – Healthcare Travel Expo
  • Виставка медичного туризму України

Загалом у роботі форуму взяли участь 150 компаній-учасників та 6345 фахівців.

Нагадаємо: раніше КМУ розробив порядок організації психіатричної допомоги особам, до яких застосовують примусові заходи медичного характеру.

За інформацією організаторів

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38139

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді