Оголошено конкурс на ремонт чотирьох лікарень у Донецькій та Луганській областях

Проект «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях» оголосив тендер на ремонт чотирьох лікарень. Проект реалізується Програмою розвитку ООН у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України за фінансування Уряду Японії

Проект «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях» оголосив тендер на ремонт чотирьох лікарень у Донецькій та Луганській областях. Проект реалізується Програмою розвитку ООН у співпраці з МОЗ України за фінансування Уряду Японії.

Основні ремонтно-реставраційні роботи у Слов'янській центральній районній лікарні включатимуть ремонт операційного блоку, приймального покою, відділення рентгеноскопії та заміну вікон. Силами проекту планується відновити інфекційне відділення у центральній міській лікарні Рубіжного: буде здійснено заміна вікон, сантехніки, опалювальної системи, зроблять теплоізоляцію покрівлі, ремонт палат. У Лисичанській центральній міській лікарні проведуть ремонт покрівлі, встановлять пожежну сигналізацію, замінять підлогу, вікна, сантехніку. У Кремінському районному територіальному медичному об'єднанні також замінять покрівлю, системи опалення та водовідведення, проведуть належний косметичний ремонт приміщень.

Окрім того, частина гранту Уряду Японії буде використана Міністерством охорони здоров'я України для закупівлі обладнання у ці лікарні. Ініціатива була підтримана Посольством Японії і Міністром охорони здоров'я України Олександром КВІТАШВІЛІ.

У конкурсі на проведення ремонтних робіт мають право брати участь усі кваліфіковані будівельні компанії. Заявки приймаються до кінця дня 5 липня цього року. Детальні умови тендеру — на сайті ПРООН.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді