Працівники лабораторних підрозділів МОЗ отримають доплати за протидію COVID-19

КМУ виділить кошти на доплати працівникам лабораторних підрозділів і дофінансує медпослуги з вакинації проти COVID-19

Як нараховувати коронавірусні доплати 2021

Підстава — розпорядження КМУ «Про виділення коштів для здійснення заходів, пов’язаних з вакцинацією населення і запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та боротьбою з її наслідками».

Медичні та інші працівники лабораторних підрозділів МОЗ, які беруть участь у ліквідації COVID-19, отримають доплати до зарплати за січень—квітень 2021 року. Загальна сума доплат — 341 600,0 тис. грн.

✅✅✅ Доплати спеціалістам з вищою немедичною освітою за COVID-19

Працівники лабораторних підрозділів МОЗ, залучені до вакцинації проти COVID-19, отримають доплати

Доплати до зарплати цим працівникам здійснюватимуть відповідно до статті 14 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» за програмами МОЗ із залишку коштів, який утворився за програмою 3511380 «Фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками» станом на 1 січня 2021 року.

Окрім цього, КМУ виділить додаткові кошти на оплату медичних послуг щодо вакцинації проти COVID-19 за Програмою медгарантій у розмірі 1 482 072,4 тис. грн.

За матеріалами МОЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
36959

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді