У Житомирській області громаді повернули лікувально-оздоровчий центр вартістю 6 млн гривень

Своїм рішенням суд зобов'язав товариство з обмеженою відповідальністю повернути лікувально-реабілітаційний заклад із незаконної оренди

Господарський суд Житомирської області за поданням прокуратури минулого тижня прийняв рішення про повернення мешканцям регіону лікувально-оздоровчого реабілітаційного центру «Полісся» вартістю майже 6 мільйонів гривень.

Як зазначається в повідомленні  прес-служби прокуратури, господарський суд Житомирської області врахував позицію прокуратури, яка здійснила вступ у справу на стороні комунального підприємства облради з метою захисту інтересів держави. Своїм рішенням суд зобов'язав товариство з обмеженою відповідальністю повернути лікувально-реабілітаційний заклад із незаконної оренди.

ТОВ «Фаворит Девелопмент Компані», взявши в лютому 2013 року в оренду цілісний майновий комплекс КП «Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр «Полісся» Житомирської облради, більше півроку не платив орендної плати. Тому для розірвання договору оренди та повернення майна, КП «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської облради подала позов, який неодноразово розглядався судами різних інстанцій.

Нарешті господарський суд Житомирської області прийняв рішення про повернення мешканцям регіону лікувально-оздоровчого реабілітаційного центру «Полісся» вартістю майже 6 мільйонів гривень.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді