Візьміть участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідери змінюють світ»

Цьогоріч Всеукраїнський конкурс МОЗ для медсестер та медбратів «Лідери змінюють світ» проходить за підтримки журналу «Довідник головної медичної сестри»

Взяти участь у конкурсі ►►►


Конкурс присвячений підвищенню престижності медсестринської професії в суспільстві та виявленню нових лідерів медсестринства.

Впевнені, що серед наших читачів є багато талановитих, професійних лідерів, які не бояться впроваджувати нові ідеї і прагнуть поділитися своїми знаннями та здобутками з іншими. Нині найкращий час для цього, оскільки в умовах пандемії ваші колеги як ніколи потребують професійної поради і підтримки.

Усе офіційно! Проведення Всеукраїнського конкурсу «Лідери змінюють світ» МОЗ затвердив наказом «Про затвердження плану заходів Міністерства охорони здоров’я України «Рік медсестринства в Україні 2020» від 19.12.2019 № 2561.

✎ Організатори конкурсу врахували умови карантину, і тому 2020 року конкурс проходитиме в онлайн-форматі: усі конкурсні роботи учасники завантажуватимуть на сайті конкурсу.

Участь у конкурсі — безплатна, але винагорода — реальна. Переможці отримають грошові премії від 10 000 до 20 000 грн.

А найважливіше те, що ви маєте змогу поділитись перспективним досвідом задля спільної мети — поліпшення якості медичної допомоги в Україні.

Візьміть участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідери змінюють світ»

Катерина Балабанова, директор ДУ «Центр розвитку медсестринства МОЗ»:

«Доглядати неможливо дистанційно з дому. Це не може робити робот — це робить людина. Медичні працівники саме так, як всі інші, ризикують власним здоров’ям, здоров’ям своїх батьків та дітей. У цей тяжкий рік ми прийняли рішення провести конкурс «Лідери змінюють світ» в онлайн-форматі у формі коротких історій-есе. Ми дуже хочемо почути всіх медичних сестер і братів, зберегти для майбутнього ті емоції, враження, прояви лідерства та відданості професії, котрі зараз демонструють фахівці з медсестринства щодня на своєму робочому місці».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38138

Семінари та вебінари для медиків

Цифрове видавництво Експертус організовує медичні семінари та безплатні медичні вебінари для керівників медзакладу, лікарів та медсестер. Долучайтеся та прокачуйте свої професійні знання й уміння
62872

Медсестра та ЕСОЗ: як зареєструватися і працювати зі власного профілю

Допоможемо медсестрам зареєструватися в електронній системі охорони здоров’я (далі — ЕСОЗ), адже цього вимагає НСЗУ. Підкажемо, які дані вносити та як працювати в ЕСОЗ залежно від специфіки ЗОЗ чи відділення
2745

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді