Запрошуємо на вебінар від журналу «Держзакупівлі»

Цифрове видавництво Експертус пропонує 24 листопада переглянути вебінар «Закупівля комунальних послуг: по-новому та без помилок», організований редакцією журналу «Держзакупівлі»

Цифрове видавництво Експертус пропонує 24 листопада переглянути вебінар «Закупівля комунальних послуг: по-новому та без помилок», організований редакцією журналу «Держзакупівлі».

Нещодавно у державних закупівлях відбулися чергові зміни. Так, 30.09.2015 оновлено Закон України «Про здійснення державних закупівель». А з 01.10.2015 введено у дію Закон України «Про ринок природного газу». Як позначаться ці зміни на проведенні закупівель комунальних послуг, на що замовникам слід звернути особливу увагу, аби провести закупівлю комунпослуг без порушень, — відповіді на ці та інші запитання отримайте на вебінарі від журналу «Держзакупівлі»!

Вебінар призначений для:
• членів комітету з конкурсних торгів
• учасників торгів
• інших фахівців, що працюють у сфері державних закупівель

ЛЕКТОР: 
Ярослава ДУБРОВА — головний спеціаліст Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). Має багаторічний досвід роботи у сфері держзакупівель, Державній фінансовій інспекції, Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

У ПРОГРАМІ:
1. Нормативне врегулювання.
2. Окремі особливості закупівель комунальних послуг:
- визначення предмета закупівлі
- вибір процедури закупівлі та обгрунтування саме такого вибору
- нюанси застосування переговорної процедури закупівлі
- практичні ситуації, зразки оформлення документів
- укладання договору про закупівлю та законні підстави для внесення до нього змін
- продовження строку дії договору
3. Типові помилки при закупівлі комунальних послуг: як їх уникнути.
4. Відповіді на запитання слухачів. 
Тривалість вебінару — 2 години

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ — 300 грн. (з ПДВ)
Для передплатників видань Цифрового видавництва Експертус — 250 грн. (з ПДВ)


ВАЖЛИВО:
Для перегляду вебінару Вам потрібен комп’ютер з доступом до інтернету та навушники (або колонки). Крім того, на Вашому комп’ютері має бути встановлено Adobe Flash Player.
Adobe Flash Player — це універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. 

Аби уникнути проблем під час перегляду вебінару, Ви можете пройти простий тест обладанння, що дозволить перевірити можливість використовувати функції порталу на Вашому комп'ютері. 
 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді