Переваги е-журналу: посилання на нормативні акти

Як Вам вже, напевно, відомо, ваші улюблені медичні журнали нині доступні також і в електронному вигляді. Розглянемо деякі переваги саме такого формату. І перша з них — активні посилання на нормативні акти, що згадуються у тексті.

Відтепер можна не шукати окремо закон чи підзаконний акт, який коментується у статті — на повний текст зручно перейти безпосередньо зі сторінки журналу!

Перед Вами стаття Галини МАСТЮГІНОЇ «Зміни у пенсійному забезпеченні медичних працівників» із журналу «Управління закладом охорони здоров’я» № 2/2016. Автор одразу згадує офіційний документ, із яким ми будемо працювати: Закон України «Про пенсійне забезпечення» від 05.11.1991 № 1788-XII. А ми у електронному журналі наводимо посилання на його повний текст у новому вікні! Спробуйте самостійно у безплатному презентаційному номері!

Переваги е-журналу: посилання на нормативні акти

Переваги е-журналу: посилання на нормативні акти

Нормативна база порталів Експертус постійно оновлюється —
використовуйте її у роботі!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8056

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді