На Львівщині проект «Нове життя» вступив у стадію активної реалізації

Будівництво перетинального центру у Львові буде завершено у другому кварталі 2014 року. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Віктор ШЕМЧУК.

Стан реалізації Національного проекту «Нове життя» — нова якість охорони материнства і дитинства» постійно контролюється керівництвом обласної державної адміністрації та Департаменту охорони здоров’я Львівщини.

Про це було зазначено Віктором ШЕМЧУКОМ на прес-конференції з нагоди 100 днів перебування на посаді  голови Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА). Віктор ШЕМЧУК назвав одним  з найважливіших результатів, за період його головування, — завершення усіх погоджувальних робіт щодо будівництва перинатального центру у Львові. Голова зазначив, що вже подано і погоджено в повному обсязі проект будівництва перинатального центру, яке за планом буде завершено в другому кварталі 2014 року.

Пакет усіх необхідних документів для початку фінансування реконструкції обласного перинатального центру подані на розгляд Експертної ради. Найближчим часом очікується позитивне рішення і відкриття фінансування з державного бюджету (орієнтовно 99 мільйонів гривень).

Цей проект за обсягом фінансування і соціальною важливістю є одним з наймасштабніших на Львівщини за роки незалежності.

Окрім цього, Віктор ШЕМЧУК, у своєму звіті зазначив, що у цьому році основний інтегральний показник галузі охорони здоров’я (рівень смертності дітей першого року життя) є найнижчим за весь період його моніторингу у Львівській області.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді