Відбулося засідання Київської обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу

Вчора, 9 липня, на засіданні Київської обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу були розглянуті актуальні питання епідеміологічнї ситуації ВІЛ на території Київщини.

Вчора, 9 липня, на засіданні Київської обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу були розглянуті актуальні питання епідеміологічнї ситуації ВІЛ-інфекції на території Київщини. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

У події взяли участь заступник голови Київської облдержадміністрації Тетяна ПОДАШЕВСЬКА та заступник директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олександр ГЛУШАНИЦЯ.

На засіданні, зокрема, розглядались питання реалізації заходів Державної програми протидії поширенню ВІЛ на Київщині у 2013 році. Обговорювалось питання, щодо заходів моніторингу та оцінки виконання програми. Також Олександром ГЛУШНИЦЕЮ було наголошено на необхідності створення робочої групи з розробки проекту Київської обласної програми з подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки.

Заступницею губернатора Тетяною ПОДАШЕВСЬКОЮ було зазначено, що ситуацію з туберкульозом та ВІЛ-інфекції/СНІД інфікуванням в регіоні необхідно тримати на постійному контролі. В області вже проводяться протитуберкульозні заходи, зокрема виїзні флюорографічні обстеження населення, надається соціальна підтримка хворим тощо.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді