До Закарпаття завітала з перевіркою головний позаштатний офтальмолог МОЗ

Головний позаштатний офтальмолог МОЗ України Оксана ВІТОВСЬКА відвідала Закарпаття з метою перевірки якості надання офтальмологічної допомоги в регіоні

Головний позаштатний офтальмолог МОЗ України Оксана ВІТОВСЬКА відвідала Закарпаття з метою перевірки якості надання офтальмологічної допомоги в регіоні. Вона ознайомилась з роботою офтальмологічного відділення обласної клінічної лікарні імені А. Новака та низки профільних закладів в Ужгороді та області.

Оксана ВІТОВСЬКА залишилась задоволеною рівнем кваліфікації офтальмологів Закарпаття, матеріально-технічною базою, стандартами діагностики. Вона визначила, що офтальмологічна допомога надається у краї на високому професійному рівні.

Спільно з головним позаштатним офтальмологом УОЗ в Закарпатській області Олександром МОРОЗОМ були обговорені актуальні питання стандартизації надання офтальмологічної допомоги в області, забезпеченість кадрами та удосконалення статистичної звітності, впровадження локальних протоколів діагностики та лікування очних хвороб.

Саме нові протоколи лікування, їх розробка і впровадження, викликали жваву зацікавленість на засіданні обласного товариства офтальмологів.

На засіданні також закликали до тісної співпраці між практикуючими лікарями-офтальмологами та науковими працівниками курсу очних хвороб медичного факультету Ужгородського національного університету.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді