Розпочався ХII З’їзд Всеукраїнського лікарського товариства

Перший заступник Міністра охорони здоров’я зауважив, що сьогодні ведеться активна робота зі створення належних умов для соціального захисту медичних працівників.

Сьогодні відбулось урочисте відкриття ХII З’їзду Всеукраїнського лікарського товариства (ВУЛТ), що проходить 5 –7 вересня у Києві. Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр КАЧУР, який взяв участь у відкриті, привітав усіх присутніх із початком роботи Форуму.

«Цей Форум — унікальна можливість для лікарів, викладачів, науковців у сфері клінічної медицини зібратися разом і обмінятися досвідом, своїми науковими розробками, започаткувати нові напрями міжнародного співробітництва та особистих стосунків», — сказав Олександр КАЧУР.

Під час форуму обговорюватимуться наступні запитання:

  • Медична до- та і післядипломна освіта: сучасний стан і перспективи розвитку
  • Стан реформування системи охорони здоров’я в Україні
  • Сучасний стан та перспективи розвитку профілактичної медицини в Україні, світовий досвід
  • Нове в медицині за різноманітними спеціальностями

Перший заступник Міністра охорони здоров’я зауважив, що сьогодні ведеться активна робота зі створення належних умов для соціального захисту медичних працівників. Окрім того, Олександр КАЧУР зазначив, що порівняно з минулими роками було суттєво збільшене фінансування галузі охорони здоров’я. Наразі відбувається поступове впровадження у вітчизняну медицину сучасних технологій діагностики та лікування хвороб.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді