У Запоріжжі через невідому отруту померла маленька дитина, батьки госпіталізовані

У Запорізькій області в результаті отруєння невідомою речовиною загинула маленька дівчинка, ще четверо членів її сім’ї госпіталізовані

У Запорізькій області в результаті отруєння невідомою речовиною загинула півторарічна дівчинка, ще четверо членів її сім’ї госпіталізовані.

За інформацією голови Незалежної профспілки працівників швидкої меддопомоги Запоріжжя Анатолія СИДОРЕНКА, повідомлення про подію надійшло до медиків 13 грудня близько 21:00. Місце: селище Кушугум Запорізького району Запорізької області.

На виклик були направлені реанімаційна бригада, дитяча реанімаційна бригада і дві фельдшерські бригади швидкої меддопомоги. Медики встановили, що у результаті отруєння невстановленою речовиною постраждали 31-річний чоловік, 28-річна і 57-річна жінки і двоє дітей: 7-річний хлопчик і півторарічна дівчинка.

У результаті отруєння дівчинка померла. Стан інших постраждалих кваліфікується медиками як тяжкий.

За попередніми даними, невідому речовину, яку додому приніс батько дитини, бабуся помилково використала замість солі під час приготування їжі. Що саме це була за речовина, досі не встановлено.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді