У Криму під час курортного сезону будуть відкриті додаткові пункти базування бригад швидкої допомоги

Частина пунктів постійного базування бригад швидкої допомоги переведена на цілодобовий режим роботи

Частина пунктів постійного базування бригад швидкої допомоги переведена на цілодобовий режим роботи. За словами заступника директора кримського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Геннадія АНТОНЮКА, це стало можливо завдяки реформуванню служби екстреної медичної допомоги.

Зокрема, цілодобовими тепер стали пункти в селищі Піонерське Сімферопольського району, селах Славне і Новоселівське Роздольненського району, Малореченське поблизу Алушти.

Крім цього, під час курортного сезону, в регіонах Криму, де спостерігається значний наплив туристів, планується відкриття додаткових пунктів тимчасового базування бригад швидкої допомоги. «Це дозволить оперативніше надавати якісну медичну допомогу жителям і гостям півострова», – зазначив Геннадій АНТОНЮК.

Він також нагадав, що в кримському центрі екстреної медичної допомоги цілодобово працює телефон гарячої лінії, на сайті центру є можливість скористатися функцією «Online приймальня» і звернутися з пропозиціями чи зауваженнями по роботі служби.

У 2013 році була переформатована структура кримських медустанов, які надають екстрену допомогу. Для більш оперативного реагування на виклики тепер в Автономії замість п’яти працюють сім станцій екстреної медичної допомоги, 37 підстанцій і 42 пункти постійного базування бригад.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді