Мінсоцполітики затвердило граничні ціни на технічні засоби реабілітації

Зокрема, наказом визначено, що оплата послуг з ремонту технічних та інших засобів реабілітації здійснюється за фактичною собівартістю зазначених виробів та нормативом рентабельності фактичних витрат не більше 10% до фактичної собівартості.

Міністерство соціальної політики України (Мінсоцполітики) Граничні ціни на технічні та інші засоби реабілітації для інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення на 2014 рік. Це регламентується відповідним наказом Мінсоцполітики від 11.01.2014 № 14 (далі — Наказ).

Наказом установлено, що забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, зокрема меблями та оснащенням, допоміжними засобами особистої гігієни, засобами для пересування, допоміжними засобами особистої рухомості, переміщення і підйому та протезно-ортопедичними виробами, ціна яких перевищує граничну, здійснюється відповідно до законодавства.

Під час укладання договорів на виготовлення, постачання технічних та інших засобів реабілітації передбачити оплату за фактичною собівартістю зазначених виробів та нормативом рентабельності не більше 18%, протезно-ортопедичних виробів підвищеної функціональності — не більше 10% до фактичної собівартості, але не вище затверджених граничних цін.

Також Наказом визначено, що оплата послуг з ремонту технічних та інших засобів реабілітації здійснюється за фактичною собівартістю зазначених виробів та нормативом рентабельності фактичних витрат не більше 10% до фактичної собівартості.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді