Кращі адміністратори закладів охорони здоров’я отримають Національну Медичну Премію

У межах конкурсу відбувається вибір та нагородження кращих медичних працівників та закладів системи охорони здоров’я, професіоналізм та особисті якості яких заслуговують на всеукраїнське визнання.

Щороку сотні відомих представників медичної та фармацевтичної спільноти України об’єднує масштабний захід — церемонія нагородження лауреатів Національної Медичної Премії.

У межах конкурсу відбувається вибір та нагородження кращих медичних працівників та закладів системи охорони здоров’я, професіоналізм та особисті якості яких заслуговують на всеукраїнське визнання. Участь у конкурсі безоплатна, а вибір переможців — прозорий та неупереджений.

На думку Олега ІЩЕНКА, голови представництва Berlin Chemie Menarini Group в Україні, що вже не один рік активно підтримує проведення церемонії, обов’язковими критеріями відбору кращих медичних сестер, лікарів та управлінців закладів охорони здоров’я мають бути порядність, високий професіоналізм і, подекуди, одержимість своєю професією. А Національна Медична Премія є тим об’єктивним підходом і прожектором, що збирає думки спеціалістів у сфері охорони здоров’я України, обираючи найкращих медиків країни.

Завітати на захід можна лише за ексклюзивними запрошеннями, кількість яких затверджується Оргкомітетом Національної Медичної Премії на чолі з Василем ЛАЗОРИШИНЦЕМ, керівником лікувального управління Національної академії медичних наук України, заступником директора Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова Національної академії медичних наук України.

У червні 2014 року відбудеться чергова церемонія нагородження лауреатів найвищої незалежної громадської відзнаки у сфері медицини за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» та сприяння Міністерства охорони здоров’я України.

Переможців конкурсу визначатимуть в основних номінаціях (практикуючі лікарі, викладачі медичних навчальних закладів, адміністратори закладів охорони здоров’я, середній медичний персонал, заклади охорони здоров’я, медичні навчальні заклади) та спеціальних (гордість української медицини, інновації в медицині, кращий лікар-новатор в телемедицині, корпоративна соціальна відповідальність, особливий внесок в охорону здоров’я). Кількість премій у кожній із категорій щорічно затверджується Оргкомітетом.

Детальніше про конкурс читайте на сайті Національної Медичної Премії: www.nmp.org.ua

З додатковими запитаннями звертайтесь за тел. +380 (44) 353-71-00, факсом +380 (44) 581-43-08 чи електронною поштою [email protected].

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді