Чи має право лікар санітарно-епідеміологічного закладу на пенсію за вислугу років

Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 № 1031 внесено зміну до Переліку закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років

Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 № 1031 внесено зміну до Переліку закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років, затвердженого постановою КМУ від 04.11.1993 № 909.

Відповідно до зміни доповнено абзац перший розділу 2 у графі «Найменування закладів і установ» після слів «(щодо працівників, які не є державними службовцями)» словами «санітарно-епідеміологічні заклади».

Відтепер робота на посаді лікаря та середнього медичного персоналу (незалежно від найменування посад) санітарно-епідеміологічних закладів також дає право на пенсію за вислугу років.

Постанова набрала чинності 22.12.2015.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді