Шляхи підвищення якості медичної допомоги

Редакція журналу «Довідник головної медичної сестри» оголошує про початок конкурсу «Шляхи підвищення якості медичної допомоги».

Редакція журналу «Довідник головної медичної сестри» оголошує про початок конкурсу «Шляхи підвищення якості медичної допомоги».

Медичні працівники (головні і старші медичні сестри, а також заступники головного лікаря з медсестринства) всіх закладів охорони здоров’я незалежно від форми власності та спеціалізації можуть взяти участь у конкурсі. Для цього достатньо подати заявку та надати авторський проект щодо підвищення якості надання медичної допомоги у закладі охорони здоров’я, зокрема плани проведення просвітньої роботи з працівниками закладу охорони здоров’я, проекти створення шкіл здоров’я для пацієнтів, санітарні бюлетені та фотографії, які ілюструють реалізацію проекту та інше.

Конкурсні роботи  приймаються по 31 червня 2014 року.

Переможці конкурсу отримають почесні дипломи від тематичного напряму «Експертус Охорона здоров’я» та цінні подарунки.

Тож поспішайте заповнити заявку та взяти участь у конкурсі!

Перейти на сайт конкурсу

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді