У межах проекту «Збережи життя ялинці ― подаруй дітям парк» буде озеленено території медичних закладів

13 квітня 2014 року, у межах проекту «Збережи життя ялинці ― подаруй дітям парк», кияни висадять на території Київського міського пологового будинку №7 кілька десятків ялин.

13 квітня 2014 року, у межах проекту «Збережи життя ялинці ― подаруй дітям парк», кияни висадять на території Київського міського пологового будинку №7 кілька десятків ялин. Проект відбувається вже другий рік поспіль та покликаний озеленити місто, а також озеленити території біля медичних закладів.

За словами організаторів проекту, другий рік поспіль у програмі беруть участь більш як сто киян. Частина із них висаджує ялинки біля своїх будинків чи на дачі, а частина у соціальному проекті «Збережи життя ялинці ― подаруй дітям парк». У 2013 році дерева було висаджено на території Київської дитячої клінічної лікарні №7, а цього року буде озеленена територія Київського міського пологового будинку №7.

Щороку в Україні знищується більш як 500 гектарів хвойних насаджень, при цьому вік дерев, що вирубуються, не перевищує 4-5 років. Статистичні дані свідчать про те, що в грудні лісогосподарські підприємства Державного агентства лісових ресурсів України щорічно реалізують майже мільйон новорічних ялинок і сосен. Метою проекту «Збережи життя ялинці – подаруй дітям парк» є привернути увагу громадськості до проблеми щорічного масового вирубування хвойних насаджень, зокрема, новорічних ялинок. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді