На Донеччині проведено Тиждень планування сім`ї

У Донецькій області пройшов Тиждень планування сім′ї.

семінари, лекції у навчальних та лікувальних закладах. Крім того, спеціалісти виступили в засобах масової інформації щодо питань відповідального батьківства та планування й підтримки сім'ї, профілактики інфекцій, що передаються статевим шляхом. Зокрема, відбулась обласна конференція з питань планування сім’ї в практиці «Клініки, дружньої до молоді», на якій були присутні 80 лікарів. Також розроблено відеокурс лекцій на відповідні теми.

Протягом тижня відбулися виїзди спеціалістів в сільські райони для висвітлення питань профілактики захворювань репродуктивної системи, проведені семінари з колективами фельдшерсько-акушерських пунктів, акушерками амбулаторій, сімейними лікарями, представниками соціальних служб та РАГСів.

Також були розповсюджені пам'ятки та буклети з інформацією на актуальні теми збереження репродуктивного здоров'я та планування сім'ї, загальний тираж яких перевищив 4000 екземплярів.

Загалом, у заходах, присвячених Тижню планування сім`ї, взяли участь понад 1000 лікарів та середніх медичних працівників.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді