Розпочалась всеукраїнська акція «Стоп інсульт — 2014»

На центральній площі Ужгорода та у обласній державній адміністрації усі охочі мали можливість безкоштовно перевірити артеріальний тиск, рівень цукру в крові, а також визначити персональний ризик виникнення інсульту.

Вчора, 23 червня, розпочалась всеукраїнська акція «Стоп інсульт — 2014». Подія відбувається вже восьмий рік поспіль та традиційно розпочинається із заходу України — Закарпаття.

На центральній площі Ужгорода та у обласній державній адміністрації усі охочі мали можливість безкоштовно перевірити артеріальний тиск, рівень цукру в крові, а також визначити персональний ризик виникнення інсульту. Окрім цього усі охочі могли отримати професійну консультацію лікарів-ендокринологів та лікарів-кардіологів.

Захід проходив з ініціативи обласного Центру здоров’я, Ужгородського національного університету та Української Асоціації боротьби з інсультом.

Акція «Стоп інсульт —2014» буде проведена в усіх областях України і завершиться в жовтні низкою масштабних всеукраїнських акцій присвячених профілактиці інсультів і інфарктів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді