Триває науково практична конференція «Актуальні питання надання медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях та особливий період»

Під час конференції вже було обговорено такі важливі питання як надання допомоги пацієнтам у зоні ураження, організація роботи польового шпиталю, практичний досвід діяльності лікарів у надзвичайних ситуаціях та інші.

У Києві триває науково практична конференція «Актуальні питання надання медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях та особливий період». Захід розпочався 1 липня та триватиме протягом трьох днів. Конференція організована громадським об’єднанням Партнер та Українським науково-практичним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України та представниками Міністерства оборони Словаччини.

Під час конференції вже було обговорено такі важливі питання як надання допомоги пацієнтам у зоні ураження, організація роботи польового шпиталю, практичний досвід діяльності лікарів у надзвичайних ситуаціях та інші. Окрім цього, під час конференції з доповідями виступили провідні лікарі зі Словаччини.

Михайло ШАПІРО, президент і засновник громадського об'єднання Партнер у Словаччині, наголосив: «Ми готові розробляти серйозний проект, до якого зможуть підключитися різні країни. Мова йде про створення центру для тимчасово переміщених осіб, який буде не просто черговим наметовим містечком, а матиме замкнуту структуру».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді