Олег МУСІЙ: основою діяльності МОЗ буде парадигма здорового способу життя

Міністр охорони здоров’я України провів робочу зустріч з послом Королівства Данії в Україні Меретою ЮЛЬ (Merete Juhl). Темою зустрічі стала співпраця української та данської сторін у питаннях боротьби з цукровим діабетом.

Міністр охорони здоров’я України провів робочу зустріч з послом  Королівства Данії в Україні Меретою ЮЛЬ (Merete Juhl). Темою зустрічі стала співпраця української та данської сторін у питаннях боротьби з цукровим діабетом.

За словами Мерети ЮЛЬ, невід’ємною частиною менталітету данської нації є здоровий спосіб життя та профілактика захворювань. У свою чергу  Олег МУСІЙ підкреслив, що парадигма здорового способу життя буде основною в діяльності Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ). Також Міністр охорони здоров’я України зазначив, що головний акцент буде зроблено на профілактиці та збереженні здоров’я громадян.

Окрім цього, у Посольстві Королівства Данії відбулося вручення нагород журналістам, які перемогли у конкурсі «Діабет — час діяти разом». За словами Міністра охорони здоров’я України, засоби масової інформації мають не тільки просвіщати населення, але й стимулювати громадян вчасно звертатися до лікарів.

Олег МУСІЙ наголосив, що напрямок громадського здоров’я буде посилено розвиватися, розбудовуватимуться центри здоров’я, завдяки державно-громадському партнерству.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді