Посадова інструкція медичної сестри операційної

Завантажте посадову інструкцію медичної сестри операційної, адаптуйте до умов роботи вашого медичного закладу та використовуйте у своїй роботі.

В посадовій інструкції медичної сестри операційної повинні бути передбачені основні робочі завданя та обов’язки, а саме підготовка медичних інструментів та інших робочих матеріалів для використання їх під час проведення медичних втручань. Медсестра допомагає лікареві під час операцій та доглядає хворих у післяопераційний період, тому операційна – це основне робоче місце медичної сестри.

Посадова інструкція медичної сестри операційноїЧитайте: "Внутрішньолікарняні інфекції: катетер-асоційовані зараження кровотоку"

Медична сестра повинна вміти проводити анестезію, інфузійну терапію, та окрім того саме на неї лягає відповідальність за облік медичних препаратів та ведення медичної документації. Зважаючи на місце роботи,  медсестра повинна володіти принципами надання екстреної медичної допомоги та реанімації, удосконалюючи та поновлюючи свої знання і навички з цього питання. Більше про обов'язки та права цього працівника дізнайтеся у поданій посадовій інструкції. 

Посадова інструкція медичної сестри операційної

Завантажте посадову інструкцію медичної сестри операційної

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді