Сестра медична стаціонару: посадова інструкція

UA RU
Завантажте посадову інструкцію сестри медичної стаціонару, а також перегляньте, які функціональні обов'язки вона повинна виконувати.

Медична сестра стаціонару супроводжує пацієнта на всіх етапах його лікування, підтримує його психологічно, допомагає лікареві та іншим медичним спеціалістам. Від того, як цей працівник знатиме та виконуватиме свої робочі обов’язки, залежить  ефективність роботи усього відділення. Саме тому так важливо розробити посадову інструкцію сестри медичної стаціонару правильно: урахувати всі завдання, які постають перед нею впродовж робочого дня, затвердити у керівника, ознайомити самого працівника з ними ще до початку роботи.

Сестра медична стаціонару: посадова інструкціяЧитайте: "Заробітна плата медичних працівників 2017"

Отож, пропонуємо завантажити  готову посадову інструкцію медичної сестри стаціонару. Доповніть та конкретизуйте її відповідно до специфіки роботи вашого медичного закладу та використовуйте  у роботі.

Сестра медична стаціонару: посадова інструкція

Посадова інструкція сестри медичної стаціонару

Функціональні обов’язки медичної сестри стаціонару дуже різноманітні. Серед них і  робота з пацієнтами – догляд за хворими і підготовка до обстежень, і адміністративна  діяльність у закладі – заповнювання і оформлювання документації, і санітарно просвітня робота, і турбота про дотримування санітарно-епідемічного режиму.  (Повний перелік обов’язків медичної сестри стаціонару  наведений в посадовій інструкції.) Саме тому, дуже важливо, щоб медичні сестри стаціонару дбали про гігієну рук та вживали усіх заходів профілактики ВЛІ у медичному закладі. Адже саме вони контактують і з хворими, і з біологічними речовинами, і з інструментами. Керівництво закладу повинно подбати про постійний контроль за гігієнічною обробкою рук медсестрами, своєчасною зміною рукавичок, а також  розробити бюлетені - нагадування.

Затверджує посадову інструкцію сестри медичної стаціонару керівник медичного закладу.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді