Режим роботи медсестри з дієтології
7:45 | Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг | |||
7:50 | Огляд працівників харчоблоку і роздавальниць щодо наявності гнійничкових захворювань | |||
8:00 | Початок основної роботи. На основі зведення про хворих приймального покою, складається додаткове меню. Дані доставляються у бухгалтерію | |||
8:30 | Перевірка якості продуктів для приготування їжі на день, санітарного стану харчоблоку, контроль за правильністю приготування страв | |||
8:40 | Контроль за правильністю бракеражу готової продукції на сніданок | |||
9:00 | Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблоку до відділень центру згідно з отриманими замовленнями | |||
10:00 | Оброблення зведень, отриманих із відділень центру від старших медичних сестер | |||
10:30 | Складається меню-розкладка на наступний день за участю шеф-кухаря і комірника. Визначається норма розходу продуктів на одного хворого. На основі загального зведення підраховується, скільки хворих перебуває на тій чи тій дієті | |||
11:30 | Контроль за правильністю бракеражу продуктів на обід і за санітарним станом харчоблоку | |||
12:00 | Контроль за санітарним станом приміщень, в яких відбувається роздача страв, за дотриманням санітарної гігієни особи, що здійснює роздачу страв | |||
12:40 | Контроль за правильністю закладування продуктів згідно з меню-розкладкою на всі страви | |||
13:00 | Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблоку у відділення центру | |||
14:00 | Перевірка якості продуктів при отриманні їх зі складу на кухню та контроль | |||
14:30 | Проведення занять із працівниками харчоблоку з лікувального харчування | |||
15:30 | Контроль за правильністю закладування продуктів харчування згідно з меню-розкладками на вечерю | |||
16:50 | Контроль за якісним приготуванням продукції на вечерю | |||
17:00 | Завершення роботи | |||