За словами Президента України, необхідно терміново розпочати підготовку реформування галузі охорони здоров’я

За словами Петра ПОРОШЕНКА, для проведення ефективної реформи охорони здоров’я потрібні будуть чималі кошти, які може дати тільки сильна, здорова економіка.

У четвер, 7 серпня 2014 року, Президент України Петро ПОРОШЕНКО провів установчі збори Національної ради реформ, під час яких розглядався процес реформування в Україні.

Зокрема, мова йшла і про реформу охорони здоров’я. «Важливим елементом національної безпеки є здоров’я нації. Поки що я не бачив навіть грубої чернетки, яка хоча б описувала підходи до реформування системи охорони здоров’я. Це в той час, коли мільйони українців позбавлені доступу до елементарних медичних послуг», — зазначив Президент України.

За словами Петра ПОРОШЕНКА, для проведення ефективної реформи охорони здоров’я потрібні будуть чималі кошти, які може дати тільки сильна, здорова економіка.  Окрім цього,  на думку Президента України необхідно терміново розпочати підготовку комплексного реформування галузі охорони здоров’я.

Нагадаємо, що 7 серпня у Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ) було представлено проект Концепції нової національної системи охорони здоров’я України. За словами Міністра охорони здоров’я України Олега МУСІЯ більш детально Концепція буде прописана до кінця року. Планується, що Концепція буде реалізовуватись протягом 10 років (з 2015 до 2025).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді