Міністерство охорони здоров’я України продовжує готувати проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

Відбулась робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Олега МУСІЯ та керівника сектору людського розвитку Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Паоло БЕЛЛІ.

Відбулась робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Олега МУСІЯ та керівника сектору людського розвитку Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Паоло БЕЛЛІ.

Під час зустрічі мова йшла про спільний проект Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) та Міжнародного банку реконструкції та розвитку — «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Зокрема, йшлося про ті результати, які було досягнуто. Наразі  вже погоджено багато важливих документів, суттєво пропрацьованим є регіональний компонент (ухвалено результати доопрацювання субпроектів на місцях: структура, обсяг видатків за рахунок коштів Світового банку та за рахунок співфінансування з місцевих бюджетів, плани закупівель тощо). Вживаються заходи щодо підготовки документації на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів, уточнення термінів та обсягів виконання таких робіт.

Окрім того, МОЗ підготовлено та внесено в установленому законодавством порядку до Міністерства фінансів України пропозиції щодо включення до бюджетного запиту на 2015 рік програм, які забезпечують виконання спільного зі Світовим банком інвестиційного проекту.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді