Сумщина отримала автомобілі швидкої медичної допомоги

Автомобілі отримали всі станції та відділення екстреної медичної допомоги, а також відділ виїзної консультативної медичної допомоги та медицини катастроф.

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у травні-липні 2014 отримав 36 автомобілів швидкої медичної допомоги за рахунок коштів державного бюджету. Автомобілі оснащені сучасним медичним обладнанням та відповідають провідним європейським стандартам. Їх загальна вартість становить 23 мільйони 48,5 тисяч гривень.

Автомобілі отримали всі станції та відділення екстреної медичної допомоги, а також відділ виїзної консультативної медичної допомоги та медицини катастроф.

Окрім цього, протягом 2013–2014 років всі підрозділи Центру були забезпечені комп’ютерною технікою за рахунок коштів обласного бюджету та спонсорської допомоги (6 комп’ютерів, 5 принтерів та 2 сканери). До мережі інтернет підключені підрозділи в Сумах, відділ виїзної консультативної медичної допомоги та медицини катастроф, Сумська станція та 8 відділень екстреної (швидкої) медичної допомоги. До кінця першого півріччя поточного року планується підключити до мережі Шосткинську станцію та 9 відділень швидкої медичної допомоги, зв’язавши між собою всі структурні підрозділи Центру.

У травні-червні 2014 року відкрито два пункти постійного та тимчасового базування бригад екстреної медичної допомоги у  Сумах.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді