Передплатники видань Експертус отримали безоплатний доступ до системи «Експертус»

Цього разу для передплатників ІІ півріччя 2014 року тематичний напрям «Експертус Охорона здоров’я» підготував подарунок особливий та цінний

Передплатникам Цифрового видавництва Експертус давно відомо, що передплачуючи видання, вони отримають не лише якісні фахові видання, а й численні подарунки — спецвипуски, календарі, плакати, тематичні CD та ін.

Цього разу для передплатників ІІ півріччя 2014 року тематичний напрям «Експертус Охорона здоров’я» підготував подарунок особливий та цінний.

Так, разом з вересневими числами журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» кожен передплатник отримав персональний БЕЗОПЛАТНИЙ доступ до експертно-правової системи «Експертус» за тарифом «Лайт».

Для передплатників журналу «Управління закладом охорони здоров’я», які отримали подарунок, будуть відкритими:

  • актуалізована нормативна база
  • свіжі новини з охорони здоров’я
  • електронна версія журналу «Управління закладом охорони здоров’я». Тепер кожен випуск журналу «Управління закладом охорони здоров’я» наші читачі будуть отримувати ще раніше. Адже електронна версія журналу в системі публікується НА ДВА ТИЖНІ РАНІШЕ ДРУКОВАНОЇ.

Для передплатників журналу «Довідник головної медичної сестри», які отримали подарунок, будуть відкритими:

  • актуалізована нормативна база
  • свіжі новини з охорони здоров’я
  • електронна версія журналу «Довідник головної медичної сестри». Тепер кожен випуск журналу «Довідник головної медичної сестри» наші читачі будуть отримувати ще раніше. Адже електронна версія журналу в системі публікується НА ДВА ТИЖНІ РАНІШЕ ДРУКОВАНОЇ.

Термін дії доступу: по 31 грудня 2014 року

Якщо спеціалісти з охорони здоров’я не встигли з певних причин передплатити зазначені видання заздалегідь і не отримали свій подарунок, то спеціально для таких випадків у редакції діє сервіс ретропередплати. Він дає змогу оформити передплату на ІІ півріччя на обране видання та отримати не лише випуски видання, що вже вийшли друком у червні-вересні цього року, а і корисний подарунок.

Оформити передплату можна за номером 0 (44) 586-56-06 онлайн.

Видавництво запевняє, що БЕЗОПЛАТНИЙ доступ до системи «Експертус» за тарифом «Лайт» отримають усі передплатники ІІ півріччя журналу «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді