В Києві стартувала виставка «Охорона здоров'я 2014»

В столиці 30 вересня розпочала роботу 23-тя Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я 2014», співорганізатором якої є Міністерство охорони здоров'я України

У виставці візьмуть участь понад 180 компаній, будуть презентовані сучасні методи лікування та новітні технології для хірургії та онкології, новинки фармацевтичного бізнесу та ефективного управління клінікою, спектр сучасного медичного обладнання, інноваційних продуктів та технологій тощо.

В рамках виставки відвідувачі зможуть ознайомитися зі спеціалізованими експозиціями за напрямками «Інновації в медицині» та «Фарма».

Організаторами науково-практичної програми виставки виступають науково-дослідні інститути НАМН України, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика та профільні асоціації.

В рамках наукової частини буде представлений Всеукраїнський проект «Зупинити епідемію серцевих катастроф», також заплановані такі конференції:

  • «Інноваційні технології в діагностиці та лікуванні»;
  • «Діагностика та лікування порушень дихання уві сні. Сучасні методи неінвазивної вентиляції легенів»;
  • «Сучасне управління та охорона здоров'я»;
  • «Європейський досвід – приватна і державна медицина, співробітництво»;
  • «Сучасні методи діагностики. Обмін міжнародним досвідом»

та семінар «Променева діагностика. Радіологічна візуалізація в клінічній практиці».

Наукова програма виставки дасть можливість лікарям підвищити кваліфікацію, відвідати майстер-класи, отримати сертифікати.

Тривалість виставки: з 30 вересня по 2 жовтня.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді