Безкоштовний інсулін для Донеччини

Гуманітарний штаб Ріната АХМЕТОВА безкоштовно забезпечує жителів Донецької області препаратами інсуліну

Прес-служба Благодійного фонду Ріната АХМЕТОВА «Розвиток України» повідомила, що Гуманітарний штаб, починаючи з кінця вересня, безкоштовно забезпечує жителів Донецької області препаратами інсуліну. Протягом цього періоду мешканці отримали близько 15 тисяч ампул вартістю майже у півтора мільйони гривень. До кінця місяця штаб планує поставити стільки же.

Потреба на медикаменти формується на підставі даних від Управління охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації, ендокринологів Донецька, Краматорська та Маріуполя.

Видача ліків проводиться з понеділка по п'ятницю в Краматорську, Маріуполі і Донецьку по заявкам жителів на «гарячу лінію» Гуманітарного штабу АХМЕТОВА. Препарат можна отримати за попереднім записом. Громадянам, які не здатні пересуватися самостійно, препарати інсуліну доставляються за місцем проживання. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді