На будівництво НДСЛ «Охматдит» вже використано 12% виділених на рік коштів

Перший заступник Міністра охорони здоров’я Олександра ПАВЛЕНКО повідомила, що з часу відновлення робіт по будівництву нового корпусу НДСЛ «Охматдит» генеральний підрядник компанія «Альтіс-Констракшн» освоїла 48 мільйонів гривень

Перший заступник Міністра охорони здоров’я Олександра ПАВЛЕНКО повідомила, що з часу відновлення робіт по будівництву нового корпусу НДСЛ «Охматдит» (з середини листопада 2015 року) генеральний підрядник компанія «Альтіс-Констракшн» освоїла 48 мільйонів гривень.

«Альтіс-Констракшн» було обрано генеральним підрядником будівництва нового корпусу під час прозорого конкурсу у вересні-жовтні. Пропозиція компанії склала 390 мільйонів гривень, що стало на 20% менше очікуваної вартості обсягу робіт, виставленого на конкурс (480 мільйонів гривень).

Олександра ПАВЛЕНКО зазначила, що конкурс проводився прозоро, під наглядом громадськості і міжнародних організацій. Незважаючи на те, що тендер затягнувся, з 9 листопада компанія вже встигла застосувати у роботі 12% виділених коштів. У Державному бюджеті на 2015 рік на добудову нового корпусу НДСЛ «Охматдит» було закладено 500 мільйонів гривень.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді