Встигніть зареєструватися на безплатний вебінар «Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта»

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
Візьміть участь у безплатному вебінарі від Вищої школи БПР

Експертус Охорона здоров'я запрошує взяти участь в безплатному вебінарі «Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта». Захід відбудеться 22.05.2024 об 11:00.

Лектор вебінару — Юлія Миколаєць, партнер Юридичної фірми STATUS, член Ради Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики України НААУ.

Також ознайомтеся з програмою підвищення кваліфікації «Правова освіта медпрацівників: як захиститися від конфліктів, штрафів та суду» від Вищої школи БПР. Завдяки їй знатимете, у яких випадках закон на вашому боці, і будете почуватися впевнено під час огляду пацієнтів, спілкування з керівником, перевірок державних органів та в будь-якій іншій робочій ситуації.

Зареєструватися на вебінар ►►►

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати роботу сімейного лікаря

19 травня відзначаємо Всесвітній день сімейного лікаря. Тож з’ясуймо, які вимоги нині висуває законодавство до роботи лікарів первинної ланки медичної допомоги
16775

COVID-19: порядок предоставления страховых выплат медикам

Медработник, которому установили инвалидность вследствие заболевания COVID-19, а также родственники в случае его смерти имеют право на одноразовую страховую помощь в соответствии с Законом Украины «Про захист населення від інфекційних хвороб»
2005

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді