Запрошуємо на круглий стіл «Як ефективно управляти стоматологією»

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
Приєднуйтеся до обговорення проблемних питань в управлінні стоматологією

Вища школа БПР запрошує приєднатися до обговорення проблемних питань в управлінні стоматологією. Під час круглого столу експерти порушать тему атестації лікарів та медсестер, дадуть поради, як підготуватися до змін у ліцензуванні та скласти список документів, необхідних для ефективного управління стоматологічним закладом. 

Захід відбудеться 16 січня 2024 року об 11:00.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Спікери круглого столу «Як ефективно управляти стоматологією»

  • Антоніна Нижникзасновник юридичної компанії «Медконсалтинг», провідний фахівець у галузі медичного права;
  • Алла Поживіловадиректор медичного центру «Градаліс», магістр управління інноваційною діяльністю, практикуючий лікар стоматолог-терапевт-ортопед вищої категорії;
  • Ірина Мазур професор кафедри стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, президент ГО «Асоціація стоматологів України», доктор медичних наук, професор.

Готуйте свої запитання. Буде цікаво! Маєте запитання вже зараз? Чудово! Аби експерти встигли його опрацювати, заповніть форму:

Опитувальник для учасників круглого столу

Ознайомтеся з програмою підвищення кваліфікації «Успішний стоматологічний заклад: від ліцензування до санепідрежиму» від Вищої школи БПР. Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, наведете лад у кадрових питаннях, поліпшите якість медичної допомоги та санепідрежиму, а також переглянете маркетингову політику закладу.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді