У Києві відбувся семінар «Правові питання у роботі закладу охорони здоров’я»

У п’ятницю, 25 березня, редакція журналів «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» за участю експертів Адвокатського об’єднання «Нацина Рачук» та Консалтингової компанії «Юркрафт Медицина» провели семінар «Правові питання у роботі закладу охорони здоров’я».

Ще з безкоштовного вебінару «Згода на медичне втручання», що відбувся напередодні та на якому лектори розкрили частину питань із семінару, стало зрозуміло, наскільки вітчизняна медична спільнота зацікавлена у освітніх заходах, присвячених саме медичному праву. Мовою цифр це понад 200 керівників, юристів та працівників закладів охорони здоров’я на вебінарі та близько 70 учасників семінару.

Про тонкощі юридичного боку медичної практики слухачам семінару розповіли лектори:

  • Олег РАЧУК, адвокат, директор Адвокатського об’єднання «Нацина Рачук», президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України»;
  • Радмила ГРЕВЦОВА, адвокат, кандидат юридичних наук, доцент, директор навчально-наукового центру медичного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, керуючий партнер Консалтингової компанії «Юркрафт Медицина», голова комітету з медичного та фармацевтичного права Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України»;
  • Ірина ШКАРІВСЬКА, старший юрист, Адвокатське об’єднання «Нацина Рачук»;
  • Діана ЖАР, адвокат, Адвокатське об’єднання «Нацина Рачук», заступник голови комітету з медичного та фармацевтичного права Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України».

На семінарі було все: аналіз вітчизняної нормативної бази та судової практики, практичні рекомендації та алгоритми виходу з робочих ситуацій, а також відповіді на, без перебільшення, десятки запитань учасників семінару.

Ще у перші тижні від дати оголошення семінару охочих його відвідати набралося стільки, що редакція прийняла рішення повторити семінар 15 квітня. Тому запрошуємо всіх, хто ще не встиг відвідати цей актуальний освітній захід. Звертайтеся за телефоном 0 44 238 18 83 або 0 800 212 012 (callback).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді